450 mg C-vitamin/kapszula (növényi kapszulában)
120 db

Termékleírás:
G&G termék.
A pH-barát C-vitamin egy olyan formula, melyet azoknak terveztek, akik valamilyen oknál fogva érzékenyebbek a C-vitamin pótlásra. A G&G által kifejlesztett új C-vitamin Formula azonban olyan összetevőket tartalmaz, melyek támogatják és fokozzák a C-vitamin feldolgozását és hasznosulását szervezetünkben anélkül, hogy a kellemetlen tünetek jelentkeznének.

A kalcium-aszkorbát a C-vitamin egyik formája, melyet arra használnak, hogy csökkentsék a vitamin savasságát és ezáltal az esetleges emésztőrendszerbeli irritációt. A G&G pH-barát C-vitamin Formulája kalcium-aszkorbátot tartalmaz.

Az optimális emésztés és felszívódás érdekében a készítményben emésztőenzimek is találhatóak: a szénhidrátok lebontásáért felelős amiláz, a zsírok lebontásáért felelős lipáz és a fehérjék lebontásáért felelős proteáz enzim.
Ezeken kívül a formula 11-féle gyógynövényt és növényi kivonatot is tartalmaz a maximális hatás elérése érdekében: aloe vera, lucernában, fekete áfonya, fokhagyma, MSM, borsmenta levél, vörös szil kéreg, búzafű, fehér fűzfa kéreg, cékla, sárgarépa gyökér.

Próbálja ki Ön is a G&G új pH-barát C-vitamin Formuláját!

Bővebb leírás:

A kalcium-aszkorbáton és az emésztőenzimeken túl, a formula 11-féle gyógynövényt és növényi kivonatot is tartalmaz a maximális hatás elérése érdekében:

– Az aloe vera hatásosan alkalmazható a gyomor és bélnyálkahártya védelmében, sőt fekélyek esetében is segíthet.

– A lucernában megtalálható az emésztés 8 fontos enzimje. Gazdag U-vitaminban, melyet gyakran használnak a peptikus fekély kezelésénél, továbbá alkalizáló hatása jól közömbösíti a gyomorsavat.

– A fekete áfonya kíméli és támogatja a bélnyálkahártyát, ezzel segít kordában tartani a krónikus bélhurutot, a hasmenést vagy a bélfertőzéseket és más emésztési zavarokat is.

Fokhagyma: természetes antibiotikum, képes elpusztítani a Helicobacter pylori nevű káros baktériumot, amely összefüggésbe hozható különböző emésztőrendszeri fertőzések és fekélyek kialakulásával.

– Az MSM segíthet az emésztőrendszer bélésének újbóli kialakításában és az egyes élelmiszerek gyulladásos/allergiás reakcióinak csökkentésében.

Borsmenta levél: nagyon jól működik emésztési zavarok, puffadás és bélgörcsök ellen. A benne található mentol ellazítja az emésztőszervek falát borító izomzatot és serkenti az anyagcserét.

Vörös szil kéreg: bevonat képző hatásának köszönhetően védi a gyomor nyálkahártyáját, fájdalomcsillapító hatású, ráadásul serkenti a további nyálka képződését, amely hatása miatt gyakran alkalmazzák a reflux tüneteinek enyhítésére is.

Búzafű: kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma miatt erőteljesen lúgosít, továbbá széles spektrumú gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és salaktalanító hatása is ismert.

Fehér fűzfa kéreg: tannin tartalma miatt enyhíti a gyomorpanaszokat. Gyulladáscsökkentő és emésztést serkentő hatása miatt ajánlott.

Cékla: magas nitráttartalmának köszönhetően védi a gyomorfalat és stimulálja a gyomor nyálkahártyájának védőmechanizmusát.

Sárgarépa gyökér: bélkímélő ballasztanyagokat tartalmaz, tehát jól alkalmazható gyomor- és bélnyálkahártya-gyulladásra való hajlam esetén.